Segítsen másoknak!

Segítsen másoknak dönteni, értékelje a vásárolt terméket!

Ezt megteheti minden terméknél a Vélemények a termékről rovatban.

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Fogyasztó Barát

Ügyfélszolgálat hétfő - péntek 8-15-ig  +3630/4416757 | info@parfuminfo.hu

Szállítási idő: 3-5 munkanap

Parfüm hírek, érdekességek

A legjobb természetes hajápoló olaj

2016.10.10 17:34

A legjobb természetes hajápoló olaj 

Hölgyeknek és férfiaknak is egyaránt fontos a hajuk ápoltsága. Ennek oka, hogy a megfelelő külsőhöz hozzátartozik az ápolt haj is, az ápolt külső pedig egy ápolt, erős és kiegyensúlyozott belsőt is takar. A haj ápoltsága tehát nem kizárólag a megjelenés miatt fontos, nem kizárólag azért kell a hajápoló olaj, hogy jól nézzünk ki, hanem hogy tudjuk, a belsőnk is rendben van, és ezt sugározzuk kifelé is.

Manapság rengeteg típusú hajápolóval találkoztunk, ott vannak köztük a samponok és balzsamok is, és a különféle más hajápoló olajok, ám azt kell mondanunk, hogy nem szabad mindig bedőlni a reklámoknak, nem mindig a legdrágább a legjobb, és a felmérésekből az is kiderül, hogy nem mindig az a jó nekünk, ami a szomszédnak. Lehet, hogy valakinek tökéletesen csillogó, fényes és egészséges lesz a haja az egyik hajápoló olaj használata után, a másiknak azonban zsírosodik tőle a haja, vagy esetleg gubancolódik, korpásodik stb. Hajápoló olajat is tudni kell választani, hiszen minden fejbőr és minden haj is más, tehát az összetétel is ez alapján fogja tudni kifejteni a hatását. Ami azonban nagyon fontos tény a hajápoló olaj választásakor, hogy csak és kizárólag jó minőségű, tesztelt olajat válasszunk, mert az biztos, hogy tönkretenni nem fogja a hajat. Érdemes kipróbálni a természetes összetevőket tartalmazókat, mert azok biztosan nem károsítják a fejbőrt sem, érdemesebb kerülni a sok kémiai összetevőt tartalmazó ápolókat, mert azok sokszor több kárt okoznak, mint amennyi hasznot hoznak.

Sokaknál bevált a ricinus vagy a kókuszolaj, érdemes ezeket, vagy az ezeket tartalmazó készítményeket választani elsősorban, ha pedig bejöttek, akkor már nem kell ezen tovább gondolkodni. A jojoba és az avokádó is jó hatással van a hajra, megéri olyan hajápoló olaj terméket választani, amely valamelyiket tartalmazza ezekből az összetevőkből.