Segítsen másoknak!

Segítsen másoknak dönteni, értékelje a vásárolt terméket!

Ezt megteheti minden terméknél a Vélemények a termékről rovatban.

 

Fogyasztó Barát

Ügyfélszolgálat hétfő - péntek 8-15-ig +3630/4416757 | info@parfuminfo.hu

Szállítási idő: 3-5 munkanap

Parfüm hírek, érdekességek

A hajolaj hajkoronád egészségének kulcsa

2017.11.15 15:34

A hajolaj hajkoronád egészségének kulcsa

Mind többen döbbennek rá arra az egyszerű tényre, hogy pusztán a sampon, balzsam kombináció nem elegendő a hajkorona optimális ápolásához. A hajolaj az a kulcs összetevő, vagy éppen titkos varázsszer, ami egyébként nem titkos, bárki számára rendelkezésre áll, és hatásmechanizmusának köszönhetően csodálatos hajkoronát garantál. Hogy hogyan?

Ahhoz, hogy hajadat megfelelően tudd ápolni, elengedhetetlen, hogy fejbőrödhöz eljussanak a szükséges vitaminok, ásványi anyagok. Ha ez megvan, akkor még nincs vége a folyamatnak, mivel biztosítanod kell azok felszívódását, sőt hasznosulását. Ez így első olvasatra lehet, hogy roppant bonyolultnak tűnik, ám a valóságban erről szó sincs. A vitaminok, melyek a haj, bőr egészségéért felelősek (a legismertebb az E vitamin) zsírban oldódnak. Ha nem tudsz ilyen közeget teremteni, akkor hiába jutnak el a hajhagymákig a tápanyagok, képtelenek felszívódni. A hajolaj, mint ahogy az a nevéből is kiderül, olyan textúrával büszkélkedhet, mely egyrészt rengeteg ásványi- és tápanyagot tartalmaz, másrészt maximálisan eredményesen járul hozzá ezen összetevők hasznosulásához.

 

Hogyan alkalmazd a hajolajat?

 

A krémes állagú olajat finoman masszírozd a fejbőrödbe. Kb. húsz percig maradj így, kiélvezve minden egyes csepp jótékony hatását, majd sampon segítségével mosd meg a hajadat. A balzsamot se hagyd ki a kezelésből természetesen. A hajhagymáid nagyon hálásak lesznek a gondoskodásért, te pedig az elvarázsolóan ragyogó látványért. Hajszálaid megerősödhetnek, a hajhullásod megszűnhet, a korpásodást pedig a múltba száműzheted, hogy csak a leggyakrabban jelentkező pozitív következményeket említsük meg.