Segítsen másoknak!

Segítsen másoknak dönteni, értékelje a vásárolt terméket!

Ezt megteheti minden terméknél a Vélemények a termékről rovatban.

 

Fogyasztó Barát

Ügyfélszolgálat hétfő - péntek 8-15-ig +3630/4416757 | info@parfuminfo.hu

Szállítási idő: 3-5 munkanap

Tom Tailor parfüm

Tom Tailor parfüm és dezodor rendelés

 

A Tom Tailor parfüm kínálat hölgyeknek szánt illata a lágy jázmin, a tüskés rózsa és a friss illatú narancsvirág elegyeként jelenik meg. Csodálatos összhangot teremt a hölgyek jellemével, így kényelmes viseletet biztosít akár a sportosabb hétköznapokon, akár a kissé elegánsabb eseményeken is. A gyártó figyelmet fordított arra is, hogy ne csak az illat maga, hanem az üveg is kellően vonzó és karakteres legyen; igazán nőies formákat és színeket használnak, ezzel is tudatosítva a hölgyekben, hogy ez az illat igazán illik hozzájuk.


A divatháznál természetesen az urakra is gondoltak. A férfiaknak szánt Tom Tailor parfüm a fás-vaníliás aromákat zárja üvegcsébe. Kiváló választást jelent az olyan férfiak számára, akik dinamikus életet élnek, mégis kedvelik a lágy és simulékony dolgokat. A férfiaknak szánt Tom Tailor parfümök között találhatók citrusosabb illatok is, amelyek frissességet és különös vonzerőt kölcsönöznek a viselőjüknek.


A Tom Tailor parfüm parfüm kínálata bátran ajánlható mindenkinek, aki az igényes illatokat részesíti előnyben. Ezek az illatok nem csak kellemesebb közérzetet biztosítanak számunkra, hanem az ellenkező nem figyelmét is felkeltik. Igazán diszkrét illatokról beszélhetünk, amelyek mellőzik a hivalkodást, mégis vágykeltők. A Tom Tailor illataiban keveredik a német precizitás és a keleti lágyság. A hamburgi divatháznál mindent megtesznek annak érdekében, hogy az illatok viselői elégedettek legyenek; a receptúrákat folyamatosan alakítják, az új illatokat pedig a kor elvárásainak megfelelően tervezik.


Olcsó Tom Tailor parfüm rendelés

 

Tom Tailor parfüm vásárlás

 

A Tom Tailor parfüm egyike az egyszerű, mégis elegáns és karakteres illatoknak. A divatház nagy figyelmet fordított arra, hogy illatai között minden korosztály megtalálhassa a számára megfelelő aromát.