Segítsen másoknak!

Segítsen másoknak dönteni, értékelje a vásárolt terméket!

Ezt megteheti minden terméknél a Vélemények a termékről rovatban.

 

Fogyasztó Barát

Ügyfélszolgálat hétfő - péntek 8-15-ig +3630/4416757 | info@parfuminfo.hu

Szállítási idő: 3-5 munkanap

Shakira parfüm

Shakira parfüm rendelés

 

Olcsó Shakira parfüm rendelés

Shakira parfüm rendelés, akár ingyenes szállítás!
Shakira parfüm ár és vásárlás

Shakira parfüm: bájosan nőies

Shakira nevét mindannyian jól ismerjük, hiszen az énekesnő számos dala vezette már a slágerlistákat, és többféle zenei díjat is magáénak tudhat. A szakmában elért sikerein túl azonban a parfümök világában is megjelent, s első parfümje 2010-ben látott napvilágot.

A legelsőként megszületett illatkreáció Shakira S néven ismert, és egyszerre púderes, fás, balzsamos, de a vanília jegyei is megtalálhatóak benne. Összességében elmondható, hogy legalább olyan visszafogottan bájos, és mégis nőies az illat, mint amilyen maga az énekesnő. Azóta többféle illatkombináció is megjelent, így a Shakira parfüm kínálatban ma már mindenki megtalálhatja az igényeinek leginkább megfelelő darabokat. A gyönyörű üvegcsék olyan illatokat rejtenek magukban, amelyek télen és nyáron is használhatóak, és évszaktól függetlenül tökéletessé varázsolható segítségükkel a megjelenés.

A Shakira parfüm minden egyes fajtájára igaz, hogy magukban hordozzák azt a fajta vonzó nőiességet, amely egyébként Shakirára is jellemző. A púderes illatok szerelmesei garantáltan megtalálhatják új kedvenceiket a Shakira parfüm kínálatban. Az Akciosillat most minden korábbinál kedvezőbb áron teszi lehetővé a világmárka megrendelését, érdemes körülnézni az énekesnő nevével fémjelzett illatok között. A márka nap mint nap bizonyítja, hogy kitűnő választás a hétköznapokra, munkahelyre, és megállja a helyét hódítás, randevú, vagy szabadidős elfoglaltság kapcsán is.

Az internetes rendelés nagy előnye, hogy elérhető áron lehet hozzájutni a legnagyobb parfümmárkák termékeihez, ráadásul az otthon kényelmét sem kell ezért elhagyni.