Segítsen másoknak!

Segítsen másoknak dönteni, értékelje a vásárolt terméket!

Ezt megteheti minden terméknél a Vélemények a termékről rovatban.

 

Fogyasztó Barát

Ügyfélszolgálat hétfő - péntek 8-15-ig +3630/4416757 | info@parfuminfo.hu

Szállítási idő: 3-5 munkanap

Raphael Rosalee ajándékcsomag

Raphael Rosalee ajándékcsomag vásárlás

Raphael Rosalee ajándékcsomag mindenkinek

Ha a karácsonyi sürgésforgásban elmaradt a karácsonyi ajándék vásárlás, akkor itt a Raphael Rosalee ajándékcsomag, ami mindenki megmentője lehet. Nem muszáj mindig karácsony napján ajándékozni, lehet egy pár nappal később is, a Raphael Rosalee ajándékcsomag akár a szilveszteri készülődéskor is nagyon jól jöhet. 

A Raphael Rosalee ajándékcsomag minden olyan terméket tartalmaz, amely az érzékekre hat, amely kellemes illatával tisztítja testünket és lelkünket egyaránt, és arról sem szabad elfeledkezni, hogy az ajándékcsomag legtöbbje gyönyörű díszdobozban van, tehát tényleg tökéletesen megfelel bármilyen ajándéknak.

Ahogyan megszerettük és megszoktuk a Raphael Rosalee illatokat, mindez megtalálható az ajándékcsomagban is, hiszen kereshetünk gránátalmásat, fahéjasat, áfonyásat, vaníliásat, de megrendelhetjük a pézsmavirág illatút, a nyugtató rozmaring és levendula kombinációját vagy a kedvenc rózsásunkat. 

A Raphael Rosalee ajándékcsomag kiváló lehet gyermekünknek, feleségünknek, barátnőnknek, élettársunknak, de édesanyánknak vagy akár nagymamánknak is, kedves barátunknak vagy barátnőnknek. Az ajándék azt jelenti, hogy törődünk a másikkal, hogy az a másik fontos számunkra.