Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Fizetési megoldás

Kézfertőtlenítők

Termékajánló

TOP termékek

Elérhetőségek

RollAndBuy Hungary Kft.
2534 Tát, Tulipán utca 4.

+3630/4416757

Pierre Cardin parfüm


Olcsó Pierre Cardin parfüm rendelés

Pierre Cardin parfüm ár és vásárlás

Pierre Cardin parfüm raktáron, rendelj Pierre Cardin parfüm és már holnap nálad van a parfüm! Vagy INGYENESEN vedd át Budapesten a Kolosy téren!

INGYENES átvétel még Komárom-Esztergom megyében Táton!

Akár INGYENES szállítás!Pierre Cardin parfüm rendelés, ingyenes szállítás!

Pierre Cardin parfüm


Olaszország, Franciaország, divat és sikk, elegancia és érzékiség – ez Peierre Cardin világa. Aki nem tudná, Pierre Cardin, az olasz születésű francia divattervezőről, divatháztulajdonosról, parfümkészítőről van szó. A 93 éves divattervező minden élettapasztalata, minden kifinomultsága benne van az illatokban. Cardinnak sorsa a divat, hiszen abban az Olaszországban született, ahol legdivatosabb és legkifinomultabb férfiakkal találkozhatunk, és abban a Franciaországba költözött, amely a divat országa. Nem hiába tehát, hogy életét a divatnak és az üzletnek szentelte.
A divathoz az illat, a parfüm is hozzátartozik. A Pierre Cardin parfüm világa az eleganciát, az igazi férfiasságot tükrözi. Azon férfiak számára ajánlott, akik nem bízzák a véletlenre az életüket, ám mégis hiszen a sorsban, a sors beteljesülésében. Ebben van segítségükre a Pierre Cardin parfüm is, hiszen az illat magabiztosságot sugároz, ám mégis a szenvedélyes spontaneitás felé sodor.


Csak szagoljon bele az illatba, azzal beleszagolt az életbe is. Amelyik nő egyszer megérzi a Pierre Cardin parfüm illatát, soha nem felejti el a férfit, akihez az illatot köti. Uraim, csak óvatosan a parfümmel!