Segítsen másoknak!

Segítsen másoknak dönteni, értékelje a vásárolt terméket!

Ezt megteheti minden terméknél a Vélemények a termékről rovatban.

 

Fogyasztó Barát

Ügyfélszolgálat hétfő - péntek 8-15-ig +3630/4416757 | info@parfuminfo.hu

Szállítási idő: 3-5 munkanap

Papír termékek

A papírtörlő mindig jól jön a háztartásban. Kiömlik a tej, félreütöd a tojást vagy a főzőlapot szeretnéd tisztává varázsolni- ilyen és ezekhez hasonló helyzetek napi rendszerességgel előfordulnak. Ilyenkor a papírtörlő után nyúl az ember a leggyorsabban. A nagy kiszerelésben is elérhető termék az otthon más helyiségeiben is kitűnő szolgálatot tesz annak érdekében, hogy mindig tisztaság és higiénia vegyen körbe. 

Papírzsebkendő: ha nem mindegy a minőség

Azt gondolhatnánk, hogy a háztartási papírtermékek kapcsán a minőség a legutolsó, amire figyelni kellene. A tapasztalatok viszont azt mutatják, hogy az ár-érték arány tekintetében korántsem mindegy, milyen papírtörlő vagy papírzsebkendő szolgálja a kényelmet. Vannak olyan márkák, amelyekkel biztosan nem lőhetsz mellé és esetükben valóban azt kapod a pénzedért, amit elvársz. A Zewa tipikusan ilyennek számít, de a Regina és a Harmony is számtalanszor tanúbizonyságát tette már a megbízhatóságnak. A tapasztalatok azt mutatják, hogy bizony egy megfázás idején sem mindegy, milyen minőségűvel dörzsöljük tízpercenként az orrunkat. A dobozos papír zsebkendő ráadásul egyszerűen használható, az igényes megjelenésű doboz pedig nem rontja a helyiség összképét sem.

Papírtörlő: mindig legyen otthon tartalék!

Ha WC papír vásárlásról vagy szalvéta beszerzéséről van szó, akkor érdemes mindig előre gondolkodni. Ezek azok a háztartási cikkek, amelyekből soha nem lehet otthon elég, mégis tény, hogy leginkább a magunk kárán tanulunk. Miért várnád meg, hogy teljesen elfogyjanak ezek a mindennapokban használatos termékek? Az online rendelés kényelmét kihasználva, néhány kattintással beszerezheted a szükséges papírtörlő, mennyiséget, így ha elfogy az aktuálisan használt, akkor mindig lesz tartalék. A háztartás tudatos vezetése arról is szól, hogy előre gondolkodsz és arra törekszel, a kényelemé és a kiszámíthatóságé legyen a főszerep. A papírtörlő a főzés, a takarítás kapcsán kitűnő szolgálatot tesz, megéri ezekből is a minőségi márkákat előnyben részesíteni.