Segítsen másoknak!

Segítsen másoknak dönteni, értékelje a vásárolt terméket!

Ezt megteheti minden terméknél a Vélemények a termékről rovatban.

 

Fogyasztó Barát

Ügyfélszolgálat hétfő - péntek 8-15-ig +3630/4416757 | info@parfuminfo.hu

Szállítási idő: 3-5 munkanap

James Bond parfüm

James Bond parfüm – a férfias férfiak illata


James Bond ma már nem csak egy filmsztár, nem csak a mozifilm-szimbólum, hanem igazi karakterré nőtte ki magát. Ezért is történhetett meg, hogy ma már beszélhetünk James Bond parfüm illatról. Minden férfi és minden nő ismeri és szereti a 007-es ügynök történetét, a férfiak azért, mert szinte példaképükké vált James Bond, tisztelik és tanulnak tőle, a nők pedig áhítoznak utána. James Bond, az igazi férfia, aki fontos ember, aki problémákat old meg, aki nem hagyja cserben az embereket, és akinek fontos a nő. Ilyenek a James Bond parfüm termékek is!


A két legismertebb James Bond parfüm a 007 és az Ocean Royale.
A James Bond 007 a mandarin, a bergamott és az alma illatával, a fehérbors, a fahéj és a sáfrány különlegességével párosul, alap illatai pedig a pézsma, a bőr és a mahagóni. El tudja már képzelni az illatot? Az erős és domináns férfi parfümöktől kissé eltér ez az illat a különleges összetevők és az összetevők különleges párosítása miatt. Természetesen megvan benne a férfias erő, a büszkeség, a kitartás és a magabiztosság, ugyanakkor a gyümölcsök illata kissé gyengéddé is teszi az illatot. Mindez azért, hogy a nő elcsábuljon, hogy az illat jellemezze a férfit, de hogy az arra érdemes hölgyeket is kábulatba és ámulatba ejtse.


A James Bond Ocean Royale már a szemet is elkápráztatja is valamilyen másik világba viszi. A tengerkék üveg, a víz kristályainak megidézésével egy friss nyári tengerpartot idéz fel bennünk, amely illat, mintha a nap és a férfi érintésének forróságát csitítaná. A tenger illat, a citrom és az ánizs, a tölgy- és a cédrusfa, a nőszirom egyesül a parfümben. Az alap illat a csúzfa, a szantálfa és a jamaikai kávéaroma.


A James Bond parfüm különleges és egyedi illat, a különleges összetevők egyedi illatvilágot, egyedi érzésvilágot kínálnak, amely kombináció harmóniát idéz elő.

James Bond parfüm rendelés, akár ingyenes szállítás!