Segítsen másoknak!

Segítsen másoknak dönteni, értékelje a vásárolt terméket!

Ezt megteheti minden terméknél a Vélemények a termékről rovatban.

 

Fogyasztó Barát

Ügyfélszolgálat hétfő - péntek 8-15-ig +3630/4416757 | info@parfuminfo.hu

Szállítási idő: 3-5 munkanap

Gabriella Sabatini parfüm

Gabriella Sabatini parfüm rendelés
Gabriella Sabatini parfüm ár és vásárlás

Gabriella Sabatini parfüm raktáron, rendelj Gabriella Sabatini parfümőt

Gabriela Sabatini parfüm – a harcos nők illata


Gabriela Sabatini az argentin világklasszis teniszező az igazi nő példaképe lehet. Kisugárzása magabiztosságot és erőt sugároz, mindemellett pedig ott a nő, az igazi nő is. A Gabriela Sabatini parfüm is hasonló: nőies, szelíd, visszafogott és bájos, de ha kell, akkor erős és igazi harcos. A Gabriela Sabatini parfüm az igazi amazonok számára készült, akik elfogadják minden tulajdonságukat, akikben él a női gyengédség és a női őserő is.
Gabriela Sabatini már számos illattal lepte meg a hölgyeket és az urakról sem feledkezett meg. Az urak olyan Gabriela Sabatini parfüm illattal gazdagodhattak, amely teljes mértékben elkápráztatja a hölgyeket. A Gabriela Sabatini parfümöt azonban tudni kell viselni. Ez igaz a férfiak és a nők számára is, hiszen ezek a parfümök tekintélyt és szenvedélyt is kínálnak.


A legismertebb női Gabriela Sbatini parfüm a Latin Dance nevet viseli, amely a finom gyümölcsös és virág illattal hódít. Alkotóelemei a kivi, papaya, gránátalma, bambusz, gyöngyvirág, hibiszkusz, orchidea, alap illata a borostyán gyanta. Gabriela nem egyszerűen válogatta az összetevő illatokat, hiszen ezek mint kiválóan harmonizálnak egymással, mégis valami érdekes, és felismerhetetlen kombinációval lepnek meg.
Gabriela másik híres parfümje a Miss Gabriella, amely már nevében és az üveg kinézetében is a fiatalosságot és cserfességet hordozza. Gabriela tehát a fiatal lányokat, a felnőttkorba lépő hölgyeket sem felejtette el, akik még keresnek, akik folyamatosan kutatnak, akik maguk elé állítanak akadályokat azért, hogy azokat leküzdhessék. Így válhatnak erős és magabiztos, sikeres nővé, ahogy Gabriela Sabatini is.


A Gabriela Sabatini parfüm egyértelműen azok számára ajánlott, akik keresik a kihívásokat, akik tudják, hogy a küzdelem nélkül nincs siker és a küzdelem nélkül nincs boldogság. Kiegyensúlyozottnak lenni akkor lehet, ha elértük a kitűzött célt, ahhoz pedig kemény munkára van szükség. Ha ezt megszereztük, akkor azonban lehet élvezni a munka gyümölcsét.

Gabriella Sabatini parfüm rendelés, akár ingyenes szállítás!