Segítsen másoknak!

Segítsen másoknak dönteni, értékelje a vásárolt terméket!

Ezt megteheti minden terméknél a Vélemények a termékről rovatban.

 

Fogyasztó Barát

Ügyfélszolgálat hétfő - péntek 8-15-ig +3630/4416757 | info@parfuminfo.hu

Szállítási idő: 3-5 munkanap

Evaflor Whisky parfüm

Evaflor Whisky parfüm rendelés

 

Evaflor egy eredti parfüm amit bizonyítani tudunk, minden termék kép mellett feltöltött Certificate tanúsítvánnyal amit 2014-ben adott ki a parfüm gyár. Az Evaflor márka Magyarországon csak a férfi parfümjeit forgalmazza pedig léteznek női Evaflor illatok és ajándékcsomagok is. Még a nagy sikerű Evaflor Whisky illatok is léteznek női parfümben, mint például a Whisky Pink Diamond, Whisky Finest, Whisky Femme, Whisky Blue, Whisky Black Diamond hogy ezek a termékek mikor érkeznek a Magyar piacra arról semmi hír de a férfitársaink már nagyon várják hogy meglepjék a kedvenc parfümjükkel a kedvesüket.

Olcsó Evaflor Whisky parfüm rendelés

Evaflor Whisky parfüm rendelés, akár ingyenes szállítás!
Evaflor Whisky parfüm vásárlás

Evaflor Whisky parfüm – a kedvenc férfiillat

Talán már az Evaflor Whisky parfüm névből kiderül mindenki számára, hogy férfi illatokról van szó, nem? Sokan első hallásra erre tippelnek, hogy az ital kategóriája miatt biztosan egy csábító férfi illatról van szó, aztán másoknak pontosan emiatt az jut eszükbe, hogy a nő tökéletes tudná csábítani az erősebb nemet ezzel az illattal. Mindkettejüknek igaza van, hiszen a Evaflor Whisky parfüm megtalálható férfi és női változatban is, de sajnos a női változat hazánkban még nem érhető el. Várjuk már a pillanatot, hogy hozzánk is megérkezzen és forgalomba tudjuk hozni, hisze na férfi illatok alapján azt mondhatjuk, hogy igenis jó lehet a női illat. Addig is, elégedjünk meg azzal, ami számunkra megadatott, ez pedig a Evaflor Whisky parfüm férfi illata.

A Evaflor Whiskey parfüm olyan megjelenést és érzetet ad a viselő férfinak, hogy azt teljes magabiztosság tölt el. Már az üveg is sokat elárul, hiszen egy egyszerű flaskára hasonlít, de a különféle illatok színei nagyon is sokat mondóak, a vörös a tüzes férfi, a fehér a visszafogott, a rézvörös az igazi úriemberé, a zöld a tiszta férfié, a kék a tengert juttatja eszünkbe, a sárga a naplementét vagy az izzó napfelkeltét és még sorolhatnánk – a lényeg azonban, hogy már ránézésre érezni lehet az illatokat, a férfi illatát.

Ki tudja mi lakozik azonban a csomagolás mögött, érdemes tehát az illat mögé nézni, utánaolvasni az összetevőknek, az illat meghatározásokat megkeresni, illetve el kell mondanunk, hogy ahogyan az illatok színei, úgy a nevei is beszélnek, hiszen a Silver, az Origin, A Double, a Red, vagy a Sport mit árul el? Már szinte magát a viselőt is látjuk magunk előtt.

Kedves urak, ha szerentnék hölgyüket meglepni egy kellemes élménnyel, akkor töltsenek magukra egy aprót valamelyik Evaflor Whisky parfüm illatból – a hatás biztosan nem marad el.