Segítsen másoknak!

Segítsen másoknak dönteni, értékelje a vásárolt terméket!

Ezt megteheti minden terméknél a Vélemények a termékről rovatban.

 

Fogyasztó Barát

Ügyfélszolgálat hétfő - péntek 8-15-ig +3630/4416757 | info@parfuminfo.hu

Szállítási idő: 3-5 munkanap

Parfüm hírek, érdekességek

Eredeti parfümök minőségi utánzatai

2015.09.17 12:29

Eredeti parfümök minőségi utánzatai

 

 

Az optimálisan megválasztott benyomáskeltő illatpermet nagyban befolyásolhatja közérzetünket és a másik fél hozzánk való viszonyulását is egyben. Nem csupán a magán, hanem a publikus szférában is szükségünk lehet eredeti parfümök jelenlétére. Sokáig talán az elérhetetlenség ködében szálltak az eredeti parfümök – sokszor – borsos árai, azonban manapság már egyes szaküzletek arra specializálódtak, hogy az olcsóság és az orrfacsaró megnyilvánulás közé nem feltétlenül szükséges egyenlőségjelet kihelyezni.

Az akciosillat.hu, olyan eredeti parfümök kellemes és fenséges illatával lépett a parfümvilág piacára, amelyeket bárki beszerezhet, hiszen árban is elérhetőbbnek minősülnek, mint az eredeti parfümök többsége. Az illat testre való permetezésekor elvárandóak a következő faktorok (lett légyen szó akár eredeti parfümök, akár a minőségi utánzatok példányairól, ismérvei a következők lehetnek): személyiségünkhöz, beállítottságunkhoz igazodóak legyenek, hangulatunkhoz idomuljanak szükség esetén, és kívánság szerint választékos készletük révén végül, ám hangsúlyosan a cél tulajdonképpen az illat-, nem pedig a szagáradat általi körüllengés.

Az eredeti parfümök illatvilágát minőségi technikával életbe léptető utánzatok is képesek azon hatást kelteni a vásárlók körében, hogy „eltaláltam”, avagy „ez az én parfümöm”, amely eredetisége a személyiséghez való simulásban, igazodásban nyilvánul meg. Sokan nem csupán különféle rendezvények, események alkalmából szeretnek illatot permetezni magukra, hanem a hétköznapok nem csupán színesebbé, hanem illatosabbá varázslása céljából is, ezért az eredeti parfümök szektorát kiegészítő színvonalas, igényes utánzatok révén könnyedebben megvalósítható azon álom, amely által a Chat D’or Brumi vagy akár New Brand Gold illatok tegyék aromásabbá napjainkat.