Segítsen másoknak!

Segítsen másoknak dönteni, értékelje a vásárolt terméket!

Ezt megteheti minden terméknél a Vélemények a termékről rovatban.

 

Fogyasztó Barát

Ügyfélszolgálat hétfő - péntek 8-15-ig +3630/4416757 | info@parfuminfo.hu

Szállítási idő: 3-5 munkanap

Elle parfümök

Elle parfümök rendelése

Elle parfümök

Az Elle parfümök az Elle női magazin saját parfümjei. Kollekciójukban a virágos és gyümölcsös illatok dominálnak. A Franciaországból származó parfümök között hipoallergén és alkoholmentes változatot is találunk.

Az illatok besorolása szerint a parfüm lehet EDT vagyis Eau de Toilette. Ez könnyedebb parfümfajta, 3-8%-os koncentrációjú. A frissítő illat órákon át kitart, de nem egész nap. Használatuk tavasszal és nyáron, illetve estére ideális. Ilyen a kínálatunkban elérhető Elle So Chic! Oh Lá Lá! EDT 50ml-es női parfüm is.

Az Eau de Parfum 10-30%-os parfümolaj koncentrációjú. Mivel az alapjegy illata akár 24 órán át is kitart, egésznapos használatra is ajánljuk ruhára és hajra permetezve. Ezek a legnépszerűbb parfüm változatok.

A parfüm tartalmazza a legmagasabb koncentrációban a parfümolajat. Alapjegy, fejjegy és szívjegy illatainak keveréke fokozatosan bontakozik ki a csukló belső felére cseppentve.

A legkisebb koncentrációjú illat a meleg nyári napokra ajánlott 3%-os Eau de Cologne.

Az illatok összetételénél beszélhetünk fejjegyről, ezek a legmarkánsabb illatok, ezeket érezzük először, amikor megszagoljuk a parfümöt, ezek párolognak el a leggyorsabban. A szívjegy összetevőinek illatelegye hosszabb ideig tart, mint az alapjegyé, de rövidebb ideig, mint a fejjegyé. A fejjegy és a szívjegy megteremti a parfüm hangulatát, stílusát, de a parfüm legfontosabb része az alapjegy, amelynek összetevőit harminc perc után kezdjük el csak érezni. Az összetevők párolgási idejének köszönhetően a parfüm illata folyamatosan változik rajtunk. Ahogy az egyes illatösszetevők párolognak, úgy változik az érezhető illat is.

A parfüm illatcsaládok lehetnek virágos, gyümölcsös, orientális, fás, ciprusos is. Ezeknek alcsaládjait is megkülönböztetjük. Minden parfümhöz legalább két alcsalád tartozik, ilyenek a fás virágos, gyümölcsös-nehéz vagy éppen a virágos-friss.

Az Elle So Cute! Eau De Senteur női parfüm virágos-fás pézsma illatú, az Elle So Chic! EDT virágos gyümölcs illatú.

Az Elle női parfümök különböző kiszerelésekben megrendelhetők parfüm webáruházunkból.