Segítsen másoknak!

Segítsen másoknak dönteni, értékelje a vásárolt terméket!

Ezt megteheti minden terméknél a Vélemények a termékről rovatban.

 

Fogyasztó Barát

Ügyfélszolgálat hétfő - péntek 8-15-ig +3630/4416757 | info@parfuminfo.hu

Szállítási idő: 3-5 munkanap

Dorall parfümök

Dorall parfüm rendelés webáruház

A Dorall egy új parfüm márka a termékeket ihlete és gyártja a Creation Lamis parfüm gyár.
A Creation Lamis parfüm egy jól ismert parfüm Magyarországon, a cég új márkája a Dorall a Lamis olcsóbb változata.
A Dorall parfümök eau de toilette minőségbe kerültek a piacra, 100ml kiszerelésben.
Dorall parfümök árai igen kedvezők, érdemes kipróbálni ezt az új terméket.

 

 

Olcsó Dorall parfüm rendelés

Dorall parfüm igényes nőknek és férfiaknak

Ha az illatválasztás kerül szóba, akkor sokan vagyunk gondban. A nagy világmárkák illatai gyakran megfizethetetlen árkategóriát képviselnek és bizony illat terén sem biztos, hogy azt a kifinomultságot nyújtják, amire a hétköznapokban vágynánk. Az erőteljes noir illatok vagy a gyümölcsös, fiatalos frissességet nyújtó parfümök világában hajlamosak vagyunk elveszni, s ez pláne így van akkor, ha takarékosan oldanánk meg a vásárlást.

A Dorall parfüm kategóriájában egyedülálló minőséget nyújt a kiváló színvonalú illatok szerelmeseinek. Többféle utánzat parfüm közül válogathatnak azok, akik nem csak a tartósságot és az illat jellegét tartják fontosnak, hanem az árat is. Az Akciósillat a Dorall parfüm választékát az online rendelés kényelmével nyújtja, így még az otthon nyugalmát sem kell elhagyni a legújabb kedvencek beszerzéséért. A megfelelő illat viselésével sokat tehetünk személyiségünk kibontakoztatása és a mindennapi magabiztosság érdekében.

A Dorall parfüm remek választás a hétköznapokra, de kínálatában akkor is rábukkanhatunk a kedvencekre, ha egy esti, erőteljesebb, csábító illatkreációt szeretnénk magunkénak tudni. Ma már nem tehetünk különbséget, hogy csak a nők, vagy inkább a férfiak kedvelik-e jobban a minőségi illatokat. Mindkét nem számára fontos az igényes megjelenés, melynek természetesen szerves részét képezi az is, hogy milyen illat leng körül bennünket. Az Akciósillat tapasztalatai is azt mutatják, hogy a Dorall parfüm egyre nagyobb népszerűségnek örvend kiváló minősége és változatos illatkompozíciói miatt.