Segítsen másoknak!

Segítsen másoknak dönteni, értékelje a vásárolt terméket!

Ezt megteheti minden terméknél a Vélemények a termékről rovatban.

 

Fogyasztó Barát

Ügyfélszolgálat hétfő - péntek 8-15-ig +3630/4416757 | info@parfuminfo.hu

Szállítási idő: 3-5 munkanap

Cuba parfüm

Cuba parfüm rendelés


A Cuba parfüm megtestesít mindent, amit Kubáról képzelünk. A szivarra emlékeztető üveg első pillantásra kissé bizarrnak tűnhet, de hamar rájövünk, hogy igencsak illeszkedik az parfüm valódi stílusához.

A férfiaknak szánt Cuba parfüm igazán karakteres illat; mi más lehetne férfiasabb a nap égette közép-amerikai tájnál. Ez a hangulat köszön vissza, ha a bőrünkön érezzük az illatot. A gyártó sokszor nemes egyszerűséggel csak láthatatlan ruhaként definiálja a Cuba parfümöt, ezzel is kifejezve annak öltöztető hatását. Ahogyan mondani szokták, a jó parfüm nem csak illatossá tesz, hanem öltöztet is. A Cuba parfüm éppen ilyen.

Kiknek ajánljuk a Cuba parfüm kínálatát? Az illat elsősorban a fiatal és energikus férfiak kedvence, de sok középkorú és idősödő úr is e mellett dönt. Szakértők és felhasználók egyértelműen állítják, hogy a Cuba parfümmel lehetetlen mellényúlni; univerzális illat, ami mindenkinek jól áll, egyeseknek tökéletesen. Ideális választást jelent azoknak a férfiaknak, akik szívesen hordanak laza, kevésbé elegáns inget, kalapot és rövidnadrágot. Az ő személyiség jegyeikhez egészen biztosan illeszkedik ez az illat, ami nem csak ápolttá és vonzóvá, hanem szexivé is varázsolja őket.

Hogyan értékelik a hölgyek a Cuba parfümöt? Természetesen imádják! Aligha létezik vonzóbb dolog egy férfin, mint egy telibe talált illat! A Cuba parfüm finom illatanyagaival hat a hölgyek tudatára. A fejükben az igényes, elegáns macsó képe jelenik meg; egy olyan férfi alakja, amire mindig is vágytak, aki belopózik az életükbe, akihez jó érzés közel lenni és aki megtestesíti mindazt, ami a tökéletes férfi ismérve lehet. Uraim, ne hagyjuk elveszni ezt a lehetőséget! Bizonyítsuk be magunknak, hogy a Cuba parfüm aromája minket is igazi macsóvá változtat!

 

Olcsó Cuba parfüm rendelés

Cuba parfümvásárlás.

 

A Cuba parfümöt és a Cuba dezodorokat Magyarországon a legolcsóbban az akciosillat.hu parfüm webáruházba tudod megvásárolni. Minden illatcsaládból tartjuk az összes változatott, 100ml parfüm, 30ml parfüm, 200ml dezodor, 50ml deo roll és több fajta cuba ajándékcsomagot is.

A 35ml parfüm változatban megjelent a cuba új családja az Us Army illatok. A Cuba Us Army parfümökből pillanatnyilag három fajta női parfüm az US ARMY Purple Medal, US ARMY Pink Medal, US ARMY Red Medal vásárolható. Férfi parfüm két fajta létezik az US ARMY Silver Medal és a US ARMY Gold Medal, ha kíváncsi vagy az új Cuba illatokra akkor most rendelj azonnal tudjuk küldeni mert minden parfüm raktáron van!