Segítsen másoknak!

Segítsen másoknak dönteni, értékelje a vásárolt terméket!

Ezt megteheti minden terméknél a Vélemények a termékről rovatban.

 

Fogyasztó Barát

Ügyfélszolgálat hétfő - péntek 8-15-ig +3630/4416757 | info@parfuminfo.hu

Szállítási idő: 3-5 munkanap

Chatler parfüm

Chatler parfüm rendelés

A Chatler parfüm egy Lengyel illatszer márka.
A márka 2016-ben átalakult, előtte Chatier parfüm néven lehetett rendelni a jól bevált utánzatokat, ami 2015-ben teljesen eltűnt a magyarországi piacról.
2016 Novemberében újra megjelent egy 40 darabos parfüm kínálattal az új nevén, ami nem más, mint a Chatler.
Az egyes parfüm fantázia nevek megmaradtak és a illatok is megegyeznek a régi megszokott Chatier parfümökkel.
Egyedül a márkanévben lévő I betűből lett egy L betű és így megszületett a Chatler parfüm.

Chatler parfüm rendelés,
Parfüm rendelés a parfüm utánzat webáruházból
Chatler parfüm utánzat

Visszatért a Chatler illat

Ha még emlékszünk a Chatier parfümre, akkor a Chatler sem fog távol állni tőlünk. Arról van ugyanis szó, hogy a lengyel parfümmárkát ezen a néven lehetett régebben megtalálni Magyarországon, aztán eltűntek a piacról az utánzatok, de szerencsére ma újra itt vannak a polcokon. Örülhetnek, akik ezt az illatot kedvelték, mert ma újra elérhető méghozzá 40 darabos kínálattal. A Chatler tehát nem más, mint a régi Chatier, ami a lengyel illatszer márkát utánozza. Megtalálhatóak a régi kedvence, de vannak újak is, sőt, most még olcsóbban lehet ezekhez a termékekhez hozzájutni, mint annak előtte.

Néha jól jön a váltás, néha jól sül el az is, amikor egy parfüm megszűnik létezni, majd amikor már kellőképpen hiányzik, akkor újra örülhetünk neki és újra beszerezhetjük kedvenc illatainkat. A fantázianevek maradtak a régiek, így tényleg könnyedén lavírozhatunk az illatok között, és ne tévesszen meg senkit, hogy mar a Chatier parfüm Chatler néven keresendő a boltokban. Ha már lemondtál egyszer róla, akkor most újra megszeretheted, olyan ez, mintha egy új parfümöt kapnál.

Kedves férfiak, ha nem találtak még ajándékot a hölgynek, vagy ha már igen, de az ajándék még kiegészítésre vár, akkor itt a lehetőség, hogy valamelyik Chatler illattal meglepjék. Kedves hölgyek, már nem csak a hölgyek számár elérhető ez az illatmárka, hanem a férfiaknak is vannak belőle illatok, tehát érdemes akár őket meglepni egy ilyen termékkel. Ha mi kedveltük régen az illatot, ha ő szerette rajtunk, akkor most érdekes váltás lehet, ha neki vásárolunk egyet. De ne hagyjuk ki magunkat sem az érzékek kényeztetéséből, és keressünk magunknak is egyet, vagy egy régit, ami most újjá varázsolódott, vagy kutakodjunk az újak között.

A negyven Chatler illat tökéletes arra, hogy mindenki találhasson magának megfelelőt, magához illőt. A vadmacska hölgyeknek is készülnek különleges illatok, de a rózsaszínes, romantikus hölgyeket sem felejtették el az illatkészítők, illetve van itt még persze az igazi nőknek, de azoknak is, akik inkább a friss, természetesen illatokat kedvelik. Ahogyan már említettük, mindenki számára készült valami, kicsit olyan is a Chatler, mintha mindenkinek egyéni parfümmel állna elő. Hölgyek, férfiak, minek tovább gondolkodni, válasszanak egyet maguknak vagy párjuknak, biztosan senki nem fogja megbánni. Varázsolódjunk el a Chatler illatoktól és élvezzük az életet.