Segítsen másoknak!

Segítsen másoknak dönteni, értékelje a vásárolt terméket!

Ezt megteheti minden terméknél a Vélemények a termékről rovatban.

 

Fogyasztó Barát

Ügyfélszolgálat hétfő - péntek 8-15-ig +3630/4416757 | info@parfuminfo.hu

Szállítási idő: 3-5 munkanap

Brut parfüm

Brut parfüm rendelés

Brut parfüm története:
A márkát 1964-ben indította útjára a Fabergé nevű cég.
1968-ban, mint Brut 33 került forgalomba, mert ahogy a neve is mutatja 33%-ban tartalmazott természetes anyagokat. A termék hagyományos képviselője a sportolóknak.
Jon Bon Jovi és Elvis Presley is Brut parfümöt használt.
2006-ban az Idelle Laboratories elindította a Brut Revolition-t, ami az illatot megtartotta csak az „ózóndús” változatot indította el.A Brut márkának igen széles a palettája.
Webáruházunkba jelenleg vásárolható Brut termékek:
Brut parfüm, Brut afre shave, Brut dezodor, Brut tusfürdő, Brut arcvíz.
A Brut illat család közül legismertebb és legkelendőbb az Origin amiből a legtöbb termék készül, jelenleg hét fajta termék van raktáron folyamatosan a termékből.
Parfüm webáruházunk forgalmazza a Magyarországon nem nagyon vásárolható többi Brut illat családot is mit például a Musk, vagy a sikeres Eau e Brut, a sportos Oceans, és a közkedvelt Sport Style illatokat is.

 

Olcsó Brut parfüm rendelés

Olcsó Brut parfüm rendelés
Brut parfüm, ár és vásárlás
20.000 Ft felett INGYENES szállítás!

 

Brut parfüm

A Brut parfüm ma már szinte egybeforrt a sportos illat fogalmával. A Brut illatok gyártója a sportos férfiakat célozta meg, akiknek az életük részét képezi az aktív rendszeres sportolás.

A Brut parfüm tökéletes választást jelent azoknak a férfiaknak, akik nem elégszenek meg az egyszerű és közömbös illatokkal. A Brut valóban a sportolók illata, de ez nem jelenti azt, hogy hétköznapi viseletként ne állna jól a sportos férfiakon. Érdemes megemlíteni, hogy Jon Bon Jovi és Elvis Presley is Brut parfümöt használt. Ha igényes, férfias és mégis lágy illatra van szükség, akkor a Brut parfüm remek választást jelent.