Segítsen másoknak!

Segítsen másoknak dönteni, értékelje a vásárolt terméket!

Ezt megteheti minden terméknél a Vélemények a termékről rovatban.

 

Fogyasztó Barát

Ügyfélszolgálat hétfő - péntek 8-15-ig +3630/4416757 | info@parfuminfo.hu

Szállítási idő: 3-5 munkanap

B.U. parfüm

Olcsó B.U. parfüm rendelés


BU parfüm

A szabad választás világa.

A BU parfümök reklám arca sokáig Eva Herzigova volt.
A BU az egyéniség, az önkifejezés és az izgalmak márkája.
A BU parfümök a szabad választás és a sokszínűség lehetőségét adják minden lánynak, az illatok az életszeretetet ragadják meg, energikusak és elevenek.
A meghökkentő csomagolás, az élénk színek, a lenyűgöző design teszik a BU-t ellenállhatatlanná.
A fiatalos és trendi imázs harmonikus elegyet alkot a könnyed és friss illatokkal, így alkotva meg minden modern lány álmát.
A BU parfüm 6 egyedülálló illatkompozíciót kínál, hogy a modern, változatosságot kedvelő fiatal lányok bármilyen hangulatokhoz megtalálják a megfelelő parfümöt:

BU Free Spirit:

a körtét, narancsvirágot, lótuszt tartalmazó illatkompozíció vibráló, vidám és optimista, ez az illat felébreszti a benned szunnyadó kisördögöt!
BU Hippy Soul:

a virágos-gyümölcsös illat az életörömöt engedi szabadjára, energiát és magabiztosságot ad
BU Rockmantic:

egy zamatos, friss illat, mely egyszerre testesíti meg rockos és romantikus énedet, és tesz ellenállhatatlanná
BU Wild:

provokatív, virágos illatkompozíció, hogy mindig vad légy!
BU Trendy:

modern, fás illat az extrém élményekhez
BU Heartbeat:

keleties-vaníliás illat, mely melegséget és érzékiséget áraszt

 

B.U. parfüm: fiatalos és lendületes!      

Fiatalos, izgalmas illatra vágysz? Szeretnéd, ha a mindennapokban használt parfüm segítségével személyiségjegyeid is kifejezésre juttathatnád?

 

A B.U. parfüm népszerűségét nem csak az általa képviselt magas minőségnek köszönheti, de a kínálatában megtalálható széles választéknak is. Mindannyian egyediek vagyunk, s ezt elvárjuk a választott illattól is. A fiatalosság lüktetése és élénksége köszön vissza minden egyes B.U. parfümből, de a gyártók különösen ügyeltek arra, hogy egyes részleteikben mégis különbözzenek egymástól az illatkompozíciók. Az így megszületett hat változatban megtalálják számításukat az energikusságot, magabiztosságot keresők, a romantika világára vágyók, de az extrémitásokat kedvelők, vagy az érzékeket felkorbácsoló illatok szerelmesei is garantáltan rálelnek új kedvencükre.

 

 

A B.U. parfüm népszerűsége talán éppen abban is keresendő, hogy egyszerre energikus, eleven az illatvilág, és viselője úgy érezheti, mégis személyére szóló az. A fenséges illatok mellett természetesen nem feledkezhetünk meg a csomagolásról sem, mely színében éppen azt az életszemléletet és pezsgést tükrözik, mint maga az illat. Ajándékban vagy saját célra is remek választásnak bizonyul a B.U. parfüm, mely nem véletlen örvend egyre nagyobb népszerűségnek a fiatal korosztály körében. Fedezd fel a márkában rejlő erőt, és tedd megjelenésed még stílusosabbá! Munkahelyre, iskolába, randira vagy alkalmi öltözékhez is megtalálhatóak a kínálatban azok a darabok, amelyekkel a magabiztosság és a siker garantáltak.