A termék a kosárba került.
Új jelszó kérése

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Fizetési megoldás

Ország Boltja 2016

Ország Boltja 2016 Minőségi díj

Termékajánló

TOP termékek

Elérhetőségek

RollAndBuy Hungary Kft.
2534 Tát, Tulipán utca 4.

+3630/4416757

Parfüm hírek érdekességek
2016.12.07 21:53

Arckrémek

Arckrémek, a ragyogó mosolyért

Arckrémek széles választéka elérhető oldalunkon, melyek egytől-egyig azt hivatottak szolgálni, hogy bőröd egészséges, sima, és ragyogó legyen, így mosolyod is ékszerként díszítheti arcodat. Az arckrémek fajtái minden eshetőségre, lehetőségre kínálnak kiváló megoldásokat. Más arckrém javasolható nappalra, és természetesen megint egy másik típus éjszakára. Az ok egyszerű, a bőrünknek különböző igényei vannak nappal, amikor hatások garmada éri: napfény, szél, egyéb környezeti hatások, míg éjszaka is fontos a hidratálás, a pihentetés, ellazítás. Így az arckrémek optimális kiválasztása nem lehet számodra sem mellékes feladat. Száraz a bőröd, sokat tartózkodsz kint a hidegben, esetleg dehidratáló környezetben? Számodra a magas tápanyag tartalmú, kifejezetten hidratálási funkciókkal készített arckrémek a legjobbak.

Viszont amennyiben számodra sem a csípős szél, sem a zord hideg nem okoz problémát, de vonásaidat mégsem érzed ragyogónak, akkor sincs veszve semmi, hiszen a nyugtató, üdítő, feszesítő arckrémek családja tökéletesen orvosolja a problémádat.

Az arckrémek nem csak aszerint csoportosíthatók, hogy milyen célból kívánod őket használni, hanem az illatjaik alapján is számtalan egységet alkothatsz belőlük. Ez a faktor sem mellékes a választás során, hiszen az arcod árulkodik a stílusodról, ízlésedről, s sokszor egy-egy arckrém illata erőteljesebb benyomást kelt a másik félben, mint mondjuk adott esetben egy parfüm. Érdemes tehát erre is odafigyelned, és olyan kombinációt választanod, mely megfelel mind a céljaidnak, mind az ízlésednek.