Segítsen másoknak!

Segítsen másoknak dönteni, értékelje a vásárolt terméket!

Ezt megteheti minden terméknél a Vélemények a termékről rovatban.

 

Fogyasztó Barát

Ügyfélszolgálat hétfő - péntek 8-15-ig +3630/4416757 | info@parfuminfo.hu

Szállítási idő: 3-5 munkanap

Antonio Banderas parfüm

Antonio Banderas parfüm

Az Antonio Banderas parfüm megtestesít mindent, amit ma magáról Antonio Banderasról képzelünk. A színész igazi szívtipró, akiért Spanyolországtól Ausztráliáig bomlanak a nők. Hölgyek millió epekednek egy vacsoráért, amit Antonio saját kezűleg készít el.

Az Antonio Banderas parfüm minden férfiből egy kicsit Antonio Banderast varázsol. A férfiak levethetik kicsit elhasznált hétköznapi mivoltukat és az elegáns, mindig vonzó Antonio bőrébe bújhatnak. A parfüm igazi vágykeltő csodaszer, amely minden férfit vonzóbbá, izgalmasabbá és izgatóbbá tesz.

Az Antonio Banderas parfüm kínálat egyik legismertebb és legnépszerűbb illata a Secret névre keresztelt parfüm. Az ezüst titok a mentol, a fahéj, a bors és a grapefruit illatjegyeit hordja magán; az illat egyszerre elegáns, sportos és erotikus. Tökéletes elegyként jelenik meg, amely elsősorban a fiatal és középkorú urak köreiben vált rendkívül népszerűvé. A rossz nyelvek szerint a parfüm sikereiben kulcsszerepet játszik Antonio Banderas neve, mégis bátran állíthatjuk, hogy ez a parfüm egyike a legjobban sikerült illatkompozícióknak.

Az arany változatban kapható Secret parfümben elsősorban a fűszeres illatok dominálnak, amelyeket a savanykás zöldalma likőr tökéletesen egészít ki. Az illatot szagolva nehéz eldöntenünk, hogy a tökéletes férfi illatát érezzük vagy pedig egy olyan aromát, amire a hölgyek mindig is vágytak, amit minden nap érezni szeretnének az imádott férfi testén.

Az Antonio Banderas parfüm kínálatban helyet kapnak a hölgyek számára készített illatok is. Tévedés azt gondolni, hogy a divatház csak az urak részére gyártott parfümökkel rukkolt elő. A hölgyek éppúgy megtalálhatják a számukra vonzó gyümölcsös aromákat. Az Antonio Banderas parfüm egy-egy fajtája tökéletes választás lehet mindkét nem számára.

 

Olcsó Antonio Banderas parfüm rendelés

Antonio Banderas parfüm története

 

Antonio Banderas 1960-ban született, a Földközi-tenger partján fekvő andalúziai kikötővárosban.
gyermekkorában a spanyol 1. osztályú futballbajnokság egyik sztárja.19 évesen már színpadi szerepeket bíztak rá. Amerikában szerepet kap Madonna egyik turnéfilmjében Madonnával az ágyban.
1993-ban következett a Philadelphia. 1994-ben Interjú a vámpírral.
A világsikert a Desperado hozta el. A kis költségvetésű filmiben igazi macsót alakitott Salma Hayekkel. Az Anthony Hopkins oldalán eljátszott álarcos hős, Zorro megformálásáért pedig Golden Globe díjra jelölték.
Antonio Banderas parfümjeivel a férfiak egy igazi macsó bőrébe bújhatnak.

Olcsó Antonio Banderas parfüm rendelés
Antonio Banderas parfüm ár és vásárlás
Minden Antonio Banderas parfüm raktáron, rendelj Antonio Banderas parfümőt és már holnap nálad van a termék!