Segítsen másoknak!

Segítsen másoknak dönteni, értékelje a vásárolt terméket!

Ezt megteheti minden terméknél a Vélemények a termékről rovatban.

 

Fogyasztó Barát

Ügyfélszolgálat hétfő - péntek 8-15-ig +3630/4416757 | info@parfuminfo.hu

Szállítási idő: 3-5 munkanap

4711 parfüm

Olcsó 4711 parfüm rendelés

A parfüm 1792-ben látott napvilágot, miután Wilhelm Mülhens egy szerzetestől nászajándékba megkapta az aqua mirabilis, azaz a csodálatos víz receptjét.

Nagy hasonlóságot mutatott az 1709-ben, Jean Marie Farina által kitalált aqua della, más néven királynővíz, később már Eau de Cologne néven használt frissítő vízre.

Ezek után sokan ezen a néven emlegették a parfümöt.

A márkanévre sokat kellett várni, egészen 1881-ig. Wilhelm unokája, Ferdinand, irányította akkor a céget, és nevezte el a parfümöt 4711-nek, ami az üzlethelyiség házszáma volt.

A történelem akkori hírességei nagyon kedvelték ezt a parfümöt, többek között az orosz cár, a walesi herceg, és Bonaparte Napóleon is, aki napi szinten cukorkával fogyasztotta.

Mára már persze nem fogyasztható, hiszen valószínűleg a természetes összetevőket számos aroma és szintetikus anyag váltotta fel, de mégis könnyed citrusos illatával még mindig nagyon patinás illat nők és férfiak körében egyaránt.

 


4711 parfüm a friss illatok kedvelőinek

 

A hétköznapokban gyakran előfordul, hogy megjelenésünket valami igazán finom, friss illattal dobnánk fel. A tipikusan esti programokhoz javasolt nehezebb, intenzívebb parfümök a munkahelyen, vagy szabadidős elfoglaltság kapcsán igencsak émelyítőek lehetnek. Nem véletlen, hogy a friss illatok kedvelőinek fürdőszobájában rendszerint megtalálható a nagy népszerűségnek örvendő 4711 parfüm.

 

A citrusos illatvilág eleganciával társul, mely korosztálytól függetlenül bárki számára ajánlható. Az egykor kizárólag természetes alapanyagokat tartalmazó illatos víz mára mesterséges összetevőkkel is rendelkezik, de kétségtelen, hogy ez kifejezetten jót tett a parfümnek. A 4711 parfüm elérhető áron rendelhető meg online, így otthonod kényelméből válogathatsz a különféle kiszerelésben kapható parfümök között. Fedezd fel a frissesség új dimenzióit a 4711 parfüm segítségével! Energikusabb, élénkebb, lüktetőbb lesz fellépésed, ami magabiztosságodat is a megfelelő irányba mozdítja majd. Kápráztasd el személyiségeddel környezeted, a 4711 parfüm a legjobb választás ehhez!