Segítsen másoknak!

Segítsen másoknak dönteni, értékelje a vásárolt terméket!

Ezt megteheti minden terméknél a Vélemények a termékről rovatban.

 

Fogyasztó Barát

Ügyfélszolgálat hétfő - péntek 8-15-ig +3630/4416757 | info@parfuminfo.hu

Szállítási idő: 3-5 munkanap

Parfüm hírek, érdekességek

A körömlakkok kiszínezhetik a mindennapjaidat!

2019.05.13 14:02

A körömlakkok kiszínezhetik a mindennapjaidat!

A körömlakkok sokszínűségükkel szó szerint elvarázsolhatnak. Nincs olyan árnyalat, amit ne találhatnál meg üvegcsébe zárva, készen arra, hogy az ecseted végére ragadd a pigmentes cseppeket. A megvalósítást illetően gyakorlatilag csak a képzeleted szabhat határt.

Vannak olyan színek, amik nem mennek ki a divatból: a vérvörös vad nőiességet, a tojáshéj visszafogottságot, a rózsaszín kislányos bájt képvisel, de ezt a felsorolást napestig lehetne folytatni. Már csak az a kérdés, hogy te pontosan mire vágysz?

Ha nincsen konkrét elgondolásod, akkor érdemes végignézned a paletta árnyalatait, mert a sokszínűség ebben az esetben maximálisan szó szerint érthető. Le sem lehet írni, hogy hányféle variáció vár arra, hogy közelebbről is megismerd. A legjobb, ha idővel egész csapatnyi alternatívával gazdagítod az életedet, így ugyanis akár a hangulatodhoz is alakíthatod, hogy éppen milyen körmöket festesz meg magadnak. Ha hiányos a készlet, akkor bizony nehéz kiteljesíteni a kreativitást, de ha bőven akad mihez nyúlni, akkor nincsen határ.

A színeken túl a minőség prioritást élvez. Az a körömlakk nevezhető tökéletesnek, mely egyrészt tartós szépséget biztosít, tehát nem töredezik le két nap után, másrészt gyorsan szárad, tapadásmentes felületet garantálva. Utóbbinak hála nem kevés időt és energiát spórolhatsz meg a lakkozás során.

A körömlakkok a kezed alá dolgozhatnak!

A kínálatunkban kivétel nélkül megbízható lakkok közül válogathatsz, mindennek tetejében a minőség mellé biztosra veheted a pénztárcabarát bekerülési költséget is. Így aztán kedvező feltételekkel ruházhatsz be korlátlanul azokra a színekre, amik a legjobban képviselik az ízlésedet és az árnyalatokban testet öltő személyiségedet.