Segítsen másoknak!

Segítsen másoknak dönteni, értékelje a vásárolt terméket!

Ezt megteheti minden terméknél a Vélemények a termékről rovatban.

 

Fogyasztó Barát

Ügyfélszolgálat hétfő - péntek 8-15-ig +3630/4416757 | info@parfuminfo.hu

Szállítási idő: 3-5 munkanap

Tommy Hilfiger parfüm

Olcsó Tommy Hilfiger parfüm rendelés
Tommy Hilfiger parfüm ár és vásárlás

Tommy Hilfiger parfüm raktáron, rendelj Tommy Hilfiger parfüm és pár nap múlva nálad van a parfüm!

Tommy Hilfiger parfüm rendelés, akár ingyenes szállítás!

Tommy Hilfiger parfüm – a sikeresség titka
Az amerikai dizájner, Tommy Hilfiger folyamatosan új illattal lepi meg a hölgyeket és az urakat egyaránt. A Tommy Hilfiger parfüm kiváló minden évszakban, minden időjárási körülmény között, alkalomhoz illő, kortalan: mindenki megtalálhatja a számára tökéletes Tommy Hilfiger parfümöt. Nem hiába, hiszen Tommy Hilfiger jól ismeri a hölgyeket és az urakat is, a Tommy Hilfiger Corporation a teljes divatot lefedi, a ruházat mellett pedig már kiegészítőket és cipőket is gyártanak. Miért a parfüm maradt volna ki, amely az önkifejezés egyik legjobb eszköze?


A Tommy Hilfger parfüm közül a leghíresebb a Tommy Girl, amely természetesen a hölgyek számára készült. Ma már számos utódja jelent meg ennek a parfümnek, amelyek olyan neveket viselnek, mint a Tommy Girl Jeans, Tommy Girl Summer. A Tommy Girl a virágos és gyümölcsös illatával hódít, a friss és kellemes, ám kissé bódító édes illattal könnyű a férfiakat csábítani. A Tommy Girl kortalan, hiszen a kort az érzés határozza meg. Aki el tudja képzelni magán az almafa, a fekete ribizli, a liliom és a menta illatát, az ne mondjon nemet a Tommy Hilfiger Tommy Girl parfümnek. A Jeans, a „farmeros hölgyek” kedvence, a Summer a nyár illata.


Természetesen a férfiak sincsenek elfelejtve a Tommy Hilfiger parfümök közül, a legismertebb a Tonny 10 és a szimplán csak Tommy nevet viselő parfüm. A férfiasság, az erő és a lezser elegancia jellemzi Tommy férfi parfümjeit.


Az idei nyárra a hölgyeknek, az igazán nőies hölgyeknek a Tommy Hilfiger Woman nyári illatot ajánljuk. A könnyedség és a játékosság kiválóan illik ehhez a nyárhoz. A Hilfiger Woman egyedi, temperamentumos, érzéki és mégis büszke illat is. A gyümölcsök, mint a grapefruit, mandarin és a málna, a virágok, mint a liliom, magnólia és a jázmin máris sokat elárul az illatról, és a viselőjéről.
Válasszon bátran a Tommy Hilfiger parfüm világból.