Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Fizetési megoldás

Kézfertőtlenítők

Termékajánló

TOP termékek

Elérhetőségek

RollAndBuy Hungary Kft.
2534 Tát, Tulipán utca 4.

+3630/4416757

Pitralon after shave


Pitralon története

A Pitralon márkának hosszú története és hagyománya van. Az évek során a márka kiállta a próbát, és továbbra is vonzó az új generációk körében, akiket vonz hitelességét.
Mottója: A valós értékek nem hazudnak!

Az első Pitralon terméket Drezdában 1927-ben Karl August Linger fejlesztette ki. Ez volt az az idő, amikor a személyi higiénia egyre fontosabbá vált. Az eredeti termék eau de toilette volt, erős fertőtlenítő hatással, alkohollal - ami továbbra is fontos összetevője - és a kámforral. Az utóbbi biztosította a hatékony illat érzését.

7 követelmény az eredeti Pitralontól:

Segít kiküszöbölni a foltok és egyéb szennyeződéseket
Fertőtleníti a bőrt
Rugalmassá és simává teszi a bőrt
Megakadályozza a zsíros fény hatást
Megnyitja eltömődött pórusokat
Javítja a vérkeringést
Mélyen a bőrben dolgozik

Az 1970-es években érkezett meg a piacra és ezzel egy időben még  több fajta after shave is. A hangsúly inkább a parfümön volt, mint a termékek hatásán. A Pitralon eau de toilette veszített népszerűségéből, de legfőképp a szakmai körben (fodrász, szakboltok).

A második világháború után egészen az 1990-es évekig a Pitralon eredeti receptje szerint állították elő két külön gyárban, Németországban. Termelése jelenleg is zajlik Svájcban, ez az eredeti, első változata a Pitralon 160 ml-es üveggel még elérhető.

Eközben az 1960-as években bevezették a Pitralon Classic-ot. Ellentétben azzal, amit a neve is sugallja, tekintve a receptet és illatát a  Pitralon Classic borotválkozás utáni arcszesz nem állt kapcsolatban az eredeti eau de toilette. Pitralon Classic-kal, mert a fűszeres cédrusfa illat lett az alapja, amely egy igazi klasszikus, robosztus képet biztosít. A híres német focista Paul Breitner még nagykövete is lett a márkának, az arcát adta a reklámhoz.

Különben a Pitralon 160 ml, ma már három kiszerelésben is elérhető: Pitralon after shave: Pitralon Classic, Pitralon Pure (Ausztriában ez az úgynevezett Pitralon Original) és a Pitralon Polar. Jellemző az összes Pitralon termékre a cédrusfa (olaj) komponens.

Cédrusfa, a legjelentősebb Pitralon Classic illat, a száraz fa és a ceruza forgács hitelességével. Így a borotválkozás után száraz, meleg érzést biztosít.

 


Nincs ilyen termék

Keresendő kifejezés
Keresés típusa
ÉS (mindegyik szó szerepel)
VAGY (bármely szó szerepel)
Keresés kategóriában
Összes kategória
Miben keressen
Név
Rövid leírás a termékről
Termék részletes tulajdonságai
Egyéb választható tulajdonságok
Termék paraméterek
Minimális ár
Ft
Maximális ár
Ft