Segítsen másoknak!

Segítsen másoknak dönteni, értékelje a vásárolt terméket!

Ezt megteheti minden terméknél a Vélemények a termékről rovatban.

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Fogyasztó Barát

Ügyfélszolgálat hétfő - péntek 8-15-ig  +3630/4416757 | info@parfuminfo.hu

Szállítási idő: 3-5 munkanap

Pénztárca

Egyedi pénztárcák igényes hölgyeknek

A mindennapi használati tárgyak kiválasztásakor érdemes nagy figyelmet szentelned arra, hogy végül melyik termék beszerzése mellett teszed le a voksodat. Mint ahogy egy táskánál, a pénztárca esetében is nagyon fontos, hogy a kiválasztott darab maximálisan megfeleljen az egyéni igényeidnek, különben könnyen előfordulhat, hogy a megvásárolt termék a fiók vagy a szekrény mélyén végzi, mert egy cseppet sem okoz örömet a használata.

Tovább

Szín, forma, méret

Ha nem szeretnél rossz döntést hozni, akkor első körben azt kell kitalálnod, hogy milyen színű, formájú és méretű női pénztárca illik leginkább hozzád. Ha az igazolványaidat, a bankkártyáidat és a törzsvásárlói kártyáidat is el szeretnéd helyezni benne, akkor érdemes a nagyobb változatok között nézelődnöd, amik nem csak a pénznek, hanem az iratoknak, kártyáknak is elegendő helyet biztosítanak.

A pénztárca kínálatunkban megtalálod azokat a típusokat, melyek kiválóan alkalmasak arra, hogy minden fontos holmit magaddal tudj vinni, bárhova is mész. A kialakításuk mindenféle szempontból követi a modern kor igényeit, hiszen elég nagy pakolórésszel rendelkeznek ahhoz, hogy mindenféle fizetőeszköznek helyet biztosítsanak, ugyanakkor a táskában való elhelyezésük sem okoz gondot.

Kényelmes használat

Amennyiben épp pénztárca vásárlás előtt állsz, akkor fontos, hogy tisztában legyél azzal, számodra melyik változatok biztosítanak kényelmes használatot. Ha korábban egy kis tárcát használtál és azt szeretnéd lecserélni az újra, akkor igazi felüdülés lesz belepakolni egy olyanba, amiben végre mindent szépen a helyére tudsz tenni és ha szükséged van valamire, akkor könnyen ki tudod venni

A kínálatban zipzáras és patenttal záródó női pénztárca mellett is leteheted a voksodat attól függően, hogy melyik tetszik jobban, illetve, hogy melyik szolgálja ki leginkább az egyéni igényeidet. Bármelyik megvásárlása mellett is döntesz, nem fogsz csalódni, hiszen ezeknek a típusoknak a használata minden nő örömére szolgál. Mivel minden darab egyedi tervezésű, ezért, ha megtetszik az egyik, nem érdemes sokat vacillálnod, különben könnyen elhappolhatják előled.

Tovább