Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Fizetési megoldás

Kézfertőtlenítők

Termékajánló

TOP termékek

Elérhetőségek

RollAndBuy Hungary Kft.
2534 Tát, Tulipán utca 4.

+3630/4416757

Lady Gaga parfüm


Lady Gaga parfüm – a nőiesség játéka


A Lady Gaga parfüm az igazán különcöknek és különlegeseknek készült! A mindig játszadozó, cserfes és érzéki énekesnő illatával sem okozott csalódást: a „Fame” mindent leleplez róla, hiszen a parfüm érzéki és érzékeny is egyben, erős és gyengéd, vággyal teli, de szűzies is. Az énekesnő illatát egy mondata inspirálta: „Ha nincs árnyékod, nem a fényben állsz”. Lady Gaga hű maradt önmagához és imidzséhez, parfümje egyáltalán nem hétköznapi, nem a megszokott illat és nem a megszokott viselet.


Nincs ilyen termék

Keresendő kifejezés
Keresés típusa
ÉS (mindegyik szó szerepel)
VAGY (bármely szó szerepel)
Keresés kategóriában
Összes kategória
Miben keressen
Név
Rövid leírás a termékről
Termék részletes tulajdonságai
Egyéb választható tulajdonságok
Termék paraméterek
Minimális ár
Ft
Maximális ár
Ft

A Lady Gaga parfüm már első ránézésre is meghökkent, hiszen a illatcseppek színe fekete. A parfüm fekete színű és nem hagy foltot a ruhán – tényleg egyedi ebből a szempontból. A parfümkészítő kreatív csapat szerint a szín és a forma a hírnév felé vezető utat szimbolizálja. A fekete mélységből a tiszta hírnév felé. 


A Lady Gaga parfüm egyedi illatát az olyan egyedi összetevőknek köszönheti, mint például a nadragulya. A nadragulya az örök szépségért áhítozó nők gyümölcse, amelyet pupillatágító hatása miatt már nagyon régóta használnak a csábítás asszonyai. A különleges nadragulya mellett arábiai jázmin és tigris orchidea is felismerhető. A porlasztott sárgabarack, a sáfrány és a méz pedig kellemes, kissé bódító, édeskés illatot áraszt. A másik egyedi hozzávaló, a tömjén, amely kissé nehézzé teszi a parfümöt, de természetesen csak jó értelemben. 


A Lady Gaga parfüm elsősorban esti viselet, a különlegességét nem szabad a hétköznapok lenge hangulatára elpazarolni. Különleges esték illata, amelyek vágyat és erőt, érzékiséget és nőiességet hordoznak. A Lady Gaga parfüm a famme fatale nők illata – vagy éppen azoké, akik csak néhanapján alakulnak át az érzéki, vonzó, erős nővé: erőt és magabiztosságot sugároz – de csak akkora mértékben, amellyel a férfi éppen a csapdába ejthető. A Lady Gaga parfüm játék is egyben, a nőiesség játéka.