A termék a kosárba került.
Új jelszó kérése

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Fizetési megoldás

Ország Boltja 2016

Ország Boltja 2016 Minőségi díj

Termékajánló

TOP termékek

Elérhetőségek

RollAndBuy Hungary Kft.
2534 Tát, Tulipán utca 4.

+3630/4416757

Lady Gaga parfüm


Lady Gaga parfüm – a nőiesség játéka


A Lady Gaga parfüm az igazán különcöknek és különlegeseknek készült! A mindig játszadozó, cserfes és érzéki énekesnő illatával sem okozott csalódást: a „Fame” mindent leleplez róla, hiszen a parfüm érzéki és érzékeny is egyben, erős és gyengéd, vággyal teli, de szűzies is. Az énekesnő illatát egy mondata inspirálta: „Ha nincs árnyékod, nem a fényben állsz”. Lady Gaga hű maradt önmagához és imidzséhez, parfümje egyáltalán nem hétköznapi, nem a megszokott illat és nem a megszokott viselet.


-26%
Lady-Gaga-Fame-Black-Fluid-parfum-EDP-50ml
6 600 Ft  4 890 Ft
Nincs raktáron!
-26%
Lady-Gaga-Fame-parfum-EDP-50ml
6 600 Ft  4 890 Ft
Nincs raktáron!

A Lady Gaga parfüm már első ránézésre is meghökkent, hiszen a illatcseppek színe fekete. A parfüm fekete színű és nem hagy foltot a ruhán – tényleg egyedi ebből a szempontból. A parfümkészítő kreatív csapat szerint a szín és a forma a hírnév felé vezető utat szimbolizálja. A fekete mélységből a tiszta hírnév felé. 


A Lady Gaga parfüm egyedi illatát az olyan egyedi összetevőknek köszönheti, mint például a nadragulya. A nadragulya az örök szépségért áhítozó nők gyümölcse, amelyet pupillatágító hatása miatt már nagyon régóta használnak a csábítás asszonyai. A különleges nadragulya mellett arábiai jázmin és tigris orchidea is felismerhető. A porlasztott sárgabarack, a sáfrány és a méz pedig kellemes, kissé bódító, édeskés illatot áraszt. A másik egyedi hozzávaló, a tömjén, amely kissé nehézzé teszi a parfümöt, de természetesen csak jó értelemben. 


A Lady Gaga parfüm elsősorban esti viselet, a különlegességét nem szabad a hétköznapok lenge hangulatára elpazarolni. Különleges esték illata, amelyek vágyat és erőt, érzékiséget és nőiességet hordoznak. A Lady Gaga parfüm a famme fatale nők illata – vagy éppen azoké, akik csak néhanapján alakulnak át az érzéki, vonzó, erős nővé: erőt és magabiztosságot sugároz – de csak akkora mértékben, amellyel a férfi éppen a csapdába ejthető. A Lady Gaga parfüm játék is egyben, a nőiesség játéka.