Segítsen másoknak!

Segítsen másoknak dönteni, értékelje a vásárolt terméket!

Ezt megteheti minden terméknél a Vélemények a termékről rovatban.

 

Fogyasztó Barát

Ügyfélszolgálat hétfő - péntek 8-15-ig +3630/4416757 | info@parfuminfo.hu

Szállítási idő: 3-5 munkanap

Katy Perry parfüm

Katy Perry parfüm rendelés

 

Katy Perry

1984. október 25. – amerikai énekesnő, olyan ismert dalok előadója, mint az I Kissed a Girl, a Hot N Cold, a Thinking of you vagy a California Gurls.

Katy Perry stílusát 1940-es, 1950-es évek divatjának felújított darabjai jellemzik, retro hangulatú. A deréknadrágok, a nagy és feltűnő minták, az egyberészes fürdőruha, a mélyen dekoltált, pánt nélküli felsőrészek, a 'pörgősszoknyák', virágos hajdíszek, óriási napszemüvegek jellemzik öltözködését.

Perry 2010-ben saját parfümmel jelent meg a piacon, melynek neve Katy Perry Purr.

A következő parfümjei Katy Perry Meow és 2013-ban a Katy Perry Killer Queen.

 

Olcsó Katy Perry parfüm rendelés

Tovább

Katy Perry parfüm vásárlás

Katy Perry parfüm

A Katy Perry parfüm nem is lehetne másmilyen, mint különleges. Katy Perry konzervatív családban nőtt fel, az életét és pályafutását mégis extravagáns megjelenésével tette hangsúlyossá. Katy a végletek embere; sok esetben valóban meghökkentő ruhákban láthattuk, máskor viszont a legegyszerűbb öltözetben jelent meg. Így sokakban megfogalmazódott a kérdés: vajon a Katy Perry parfüm a művésznő melyik oldalát mutatja?

Akik különlegességet vártak, nem csalódhattak. A Katy Perry parfüm valóban kiemelkedő kreáció, mégsem az énekesnő extravagáns oldalát mutatja. Inkább nevezhetnénk különc illatnak, mintsem vadnak és extravagánsnak. Az aromát is inkább a kiszámíthatatlanság jellemzi, ahogyan az énekesnőt is. Mintha képes lenne napról napra új arcát mutatni és mindegyik gyönyörű.

Vajon milyen lehet egy illat, ami egyszerre édes, gyümölcsös, vaníliás, virágos és púderes? A válasz: épp olyan, mint a Katy Perry parfüm. Az aroma valóban különleges. Az édes illatjegyek magukban hordozzák mindazt a kedvességet és bájt, amit a művésznő képvisel. Ezeket az édes aromákat némi gyümölcsös beütés teszi karakteresebbé, egyfajta keretet biztosít a parfüm egészének. A vaníliás aroma tovább fokozza az illat gazdagságát; teljessé és utánozhatatlanná teszi, ami már csak a virágos jegyek és a púderes tompítás tehet még különlegesebbé.

Kinek ajánljuk a Katy Perry parfümöt? Nagyszerű választást jelent mindazon hölgyek számára, akik színt szeretnének csempészni a szürke hétköznapok egyhangúságába. Szükségünk van néha egy kis pezsgésre, jóleső frissességre és energiára. Ezt az érzést biztosítja a hölgyek számára a Katy Perry parfüm. Akik nem félnek némi újdonságtól, azok egészen biztosan nagy örömüket lelik ezekben a csodálatos illatokban.

Tovább