Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Fizetési megoldás

Kézfertőtlenítők

Termékajánló

TOP termékek

Elérhetőségek

RollAndBuy Hungary Kft.
2534 Tát, Tulipán utca 4.

+3630/4416757

Halle Berry parfüm


Halle Berry parfüm rendelés


Halle Berry 1966-ban született, híres színésznő az USA-ból.
Számos szépségversenyen vett részt, 18 évesen megnyerte a Miss USA World címet.
Halle Berryt rengeteg fimben láthattuk, Flintstone család, X-men, Halj meg máskor, Szörnyek keringője, Macskanő.
Halle Berry díjai: Emmy, BAFTA, Golden Globe, Oscar.
2009-ben készült el elő első parfümével, 2010-ben megjelent Halle Berry Reveal, 2012-ben Halle Berry Closer, 2013-ban Halle Berry Exotic Jasmine.


Nincs ilyen termék

Keresendő kifejezés
Keresés típusa
ÉS (mindegyik szó szerepel)
VAGY (bármely szó szerepel)
Keresés kategóriában
Összes kategória
Miben keressen
Név
Rövid leírás a termékről
Termék részletes tulajdonságai
Egyéb választható tulajdonságok
Termék paraméterek
Minimális ár
Ft
Maximális ár
Ft

Halle Berry parfüm ár és vásárlás

Minden Halle Berry parfüm raktáron!

Rendelj és már holnap nálad van a parfüm!

Vagy INGYENESEN vedd át Budapesten a VIII. ker Baross utcában.

Halle Berry parfüm – a sokszínű nő


Képzelje el a színésznőt, csukja be a szemét, és lássa maga előtt a magabiztos, gyönyörű, mosolygós, ám mindig szexi és csábos színésznőt, ahogyan végigvonul a vörös szőnyegen, ahogyan a bókokat fogadja. Képzelje el, ahogyan a kérdésekre frappánsan, viccesen és okosan válaszol, lássa benne a nőt, az anyát, a feleséget és a szeretőt. A Halle Berry parfüm olyan, mint amilyen a színésznő: sokoldalú. A színésznő is így gondolkodik a nőkről, szerinte a nőknek ezer arca van. Nem hiába készített olyan parfümöket, amelyek a nők ezer arcából mindig azt az egyet képesek megfogni, elcsípni, megragadni.


A nő egyszer titokzatos, másszor teljesen nyitott, egyszer odaadó anyuka, másszor csábító szerető, egyszer kiegyensúlyozott és határozott, másszor az érzelmek eluralkodnak felette. A nő pompázik napközben és este, a rivaldafényben, de az otthon melegében is. Halle Berry három parfümmel lepte meg az igazi hölgyeket, azokat a nőket, akiknek ezer arca van, és akik nem szeretnék titkolni arcaikat.
A három Helle Berry parfüm a Halle, a Reveal és a Closer. A Halle a természetességet hordozza magában, a Reveal a szenvedélyes nők számára kiváló választás, a Closer pedig a csábító hölgyek illata.


A Halle Berry parfüm illatának lényege – legyen szó bármelyikről a három közül – hogy egy-egy tulajdonságra, jellemzőre utal, ugyanakkor ha a nőben felébred a másik arca, akkor azt hangsúlyozza. Így ne tévesszen meg senkit a természetesség vagy a csábító nő képe, a nő minden jellemzője mindhárom parfümben megtalálható. A Halle Berry parfüm kortalan, de talán inkább a felnőttek, a kiforrott nők számára készült. A Halle Berry parfüm felébreszti a női érzékeket, és az illat felébreszti a férfi vágyát a nő iránt. Talán Ön nem is tudta, hogy létezik Önben a vadmacska, akkor engedje, hogy a Halle Berry parfüm felébressze Önben ezt a tudatot.