Segítsen másoknak!

Segítsen másoknak dönteni, értékelje a vásárolt terméket!

Ezt megteheti minden terméknél a Vélemények a termékről rovatban.

 

Fogyasztó Barát

Ügyfélszolgálat hétfő - péntek 8-15-ig +3630/4416757 | info@parfuminfo.hu

Szállítási idő: 3-5 munkanap

Felce Azzurra tusfürdő

Felce Azzurra tusfürdővel élmény a tusolás

 

A mindennapi felfrissülés érdekében korántsem mindegy, hogy milyen tusfürdőt használunk. A többféle illatban kapható Felce Azzurra tusfürdő gondoskodik a bőr tökéletes tisztításáról, és teszi ezt fenséges illattal társítva. Az értékes hatóanyagoknak köszönhetően a termék nem szárítja a bőrt, és bársonyosan puhává varázsolja azt. 

A kiváló habképződésnek hála igazi élmény a tusolás, ráadásul rendkívül tartós a készítmény. A Felce Azzurra tusfürdő mellett egyre többen teszik le a voksot kimagasló minősége és korrekt ára miatt. A területen egyedülállóan kedvező ár-érték arányt képviselő tusfürdő a legjobb választásnak bizonyul a reggeli felfrissülés vagy az esti ellazulás mellé.

A wellness élmény nem csak fürdőkomplexumokban lehetséges, hanem a saját fürdőszobában is. Találja meg ehhez a megfelelő tusfürdőt a Felce Azzura tusfürdő termékcsaládjában! Nem kell tartani attól, hogy a bőr kiszárad és azon ekcémás jellegű foltok alakulnak ki, hiszen a készítmény alapanyagainak összeválogatásakor a gyártók erre kifejezetten ügyeltek. A tisztálkodás csak úgy lehet teljes, ha közben a bőr egészsége sem elhanyagolható szempont.