Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Fizetési megoldás

Kézfertőtlenítők

Termékajánló

TOP termékek

Elérhetőségek

RollAndBuy Hungary Kft.
2534 Tát, Tulipán utca 4.

+3630/4416757

EOS kézkrém

Főkategória >EOS kézkrém

EOS kézkrém rendelés


Nincs ilyen termék

Keresendő kifejezés
Keresés típusa
ÉS (mindegyik szó szerepel)
VAGY (bármely szó szerepel)
Keresés kategóriában
Összes kategória
Miben keressen
Név
Rövid leírás a termékről
Termék részletes tulajdonságai
Egyéb választható tulajdonságok
Termék paraméterek
Minimális ár
Ft
Maximális ár
Ft

EOS kézkrém: igényes ápolás a kezeknek

 

Ha sorra kellene vennünk azokat a testrészeket, melyek évszaktól és időjárástól függetlenül mindig szem előtt vannak, akkor a kezek biztosan vezető helyet foglalnának el. Nem véletlen tehát, hogy ápolásukra kiemelt figyelmet érdemes fordítani. A napi többszöri kézmosás, a szappanok és kéztisztítók használata bizony igencsak kiszárítja a kezeket, hogy a kinti hidegről vagy a háztartási munkálatokról már ne is szóljunk.

A száraz kezek kiváló ellenszere lehet az EOS kézkrém, amely már számtalanszor bebizonyította kiváló hatását. A tapasztalatok azt mutatják, hogy legtöbben nem a megfelelő minőségű szappant használják kézmosásra, s ennek már akár egyetlen alkalom után is a kezek kiszáradása lehet a következménye. A mosogatás, takarítás, fertőtlenítés minden háztartásban napi rendszerességgel előkerülő feladat, melyekhez nem mindig húzunk gumikesztyűt. Ilyenkor mindenképpen számolni kell annak kockázatával, hogy a kézfej kiszárad, kirepedezik a tenyér, s ez kicsit sem vonzó látvány.

Az EOS kézkrém rendszeres használatra javasolt mindazok számára, akiknek nem mindegy, milyen megjelenéssel bír kezük. A kora ősztől tavaszig terjedő időszakban fokozott figyelmet érdemel a kezek ápolása, ugyanis a hideg időjárás és az otthon felejtett kesztyű nem kedvez a hidratáltságnak. Az EOS kézkrém a táskában is könnyedén magunkkal vihető, s így bármikor nálunk lehet a nap folyamán. A praktikus csomagolásnak köszönhetően nem kell attól tartani, hogy kifolyik tartalma, és kényelmesen használhatjuk akár munkahelyen, akár az otthoni pihenés alkalmával. Fontos azzal is tisztában lenni, hogy a bőr hidratáltságához nagymértékben hozzájárul a napi folyadékfogyasztás. Ha erre nem figyelünk, akkor bizony teljes testfelületünkön a kiszáradt bőr kellemetlenségeivel találhatjuk szembe magunkat.

A mindennapi testápoláshoz szükséges készítmények is elérhető áron szerezhetőek be az Akciósillat webáruházban, mely az EOS kézkrém forgalmazása kapcsán is remek választásnak bizonyul. Az értékes hatóanyagok hozzájárulnak a kezek védelméhez és hidratálttá varázsolásához.