Segítsen másoknak!

Segítsen másoknak dönteni, értékelje a vásárolt terméket!

Ezt megteheti minden terméknél a Vélemények a termékről rovatban.

 

Fogyasztó Barát

Ügyfélszolgálat hétfő - péntek 8-15-ig  +3630/4416757 | info@parfuminfo.hu

Szállítási idő: 3-5 munkanap

Dr.Kelen Alakformáló krém

Minden nő feszes és egységes textúrájú bőrről álmodik. Ehhez nélkülözhetetlen, hogy sok zöldséget, gyümölcsöt, fehérjében, illetve rostban gazdag ételeket fogyasszunk, de persze a mozgásról sem feledkezhetünk meg. A tudatos életmódot remek kiegészítője a Dr. Kelen alakformáló krém, ami a természet erejével fejti ki a hatását. Bármelyik termék mellett is teszed le a voksodat, garantált minőséget kapsz cserébe, a márka mögött ugyanis több generációs orvosi szakértelem és tapasztalat áll. 

 

A Dr. Kelen cég küldetése 

Először is fontos tudnod, hogy egy családi vállalkozásról van szó. A család küldetésének tartja, hogy a természetet ötvözze a tudománnyal és e két csodás terület “házasságaként” hozzanak létre hatékony megoldást nyújtó termékeket. Nemtől és kortól függetlenül, mindenkinek szeretnék megadni a lehetőséget a természettudatos krémek, kozmetikumok használatára. Mindegyik termékre igaz, hogy a hatóanyagok gyógynövény kivonatokból, illóolajokból származnak és nem találhatóak bennük mesterséges tartósítószerek, színező - és illatanyagok. Termékpalettájukon többek között a zsírégető és karcsúsító krémeket is megtalálod. 

 

Dr. Kelen élen jár az alakformálásban 

A márka védjegye alatt készülő Dr. Kelen alakformáló krém természetes és innovatív kozmetikum, amivel gyors és látványos eredményt érhetsz el. Nemcsak a zsírlerakódást tudod megelőzni a használatával, hanem a cellulit kezelésére és a bőrfeszesség megőrzésére is nagy hatásossággal tudod alkalmazni. Sőt, testkezelések kiegészítéseként is jól működik. A válogatott alapanyagokból és korszerű technológiával készülő Dr. Kelen alakformáló krém maximális biztonsággal használható bármilyen bőrtípusra. Ezt azok a klinikai, dermatológiai és hypoallergén teszteredmények is hitelesen alátámasztják, amiket a forgalomba hozás előtt minden terméken elvégeznek.  

 

Amennyiben fontosnak tartod a környezettudatos életmódot, ugyanakkor nem akarsz lemondani a feszes, sima bőrről, akkor a Dr. Kelen karcsúsító és zsírégető krémek számodra ideális megoldást tudnak adni.  

Tovább
Dr.Kelen Alakformáló krém rendelés
Tovább