Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Fizetési megoldás

Kézfertőtlenítők

Termékajánló

TOP termékek

Elérhetőségek

RollAndBuy Hungary Kft.
2534 Tát, Tulipán utca 4.

+3630/4416757

Celine Dion parfüm


Celine Dion parfüm rendelés


Celine Dion

1968. március 30. – többszörös Grammy-díjas kanadai énekesnő.

Celine Dion első nemzetközi sikereit az 1980-as években érte el, amikor megnyerte 1982-ben a Yamaha World Popular Song Fesztivált.

Celine Dion tehetségét bizonyítják az eladott albumok milliói, valamint az értékes zenei díjak: Grammy, World Music és még sok más. Híressé válását segítette a Titanic film betétdala, melyet James Cameron rendezett.

Zenei stílusa

elég jelentős kritikákkal kellett mindig is szembenéznie, amik szerint zenéje gyakran megmarad a pop és soul zene kliséinél, és túlságosan szentimentális. A Rolling Stone magazin cikkírója, Keith Harris szerint Celine Dion szentimentalizmusa inkább bombasztikus és kihívó, mintsem negédes és unalmas lenne.

Parfümjei:

2003 - Celine Dion
2004 - Notes
2005 - Belong
2007 - Spring in Paris
2008 - Sensational
2009 - Chic
2010 - Pure Brillance, Simply Chic
2011 - Signature


Nincs ilyen termék

Keresendő kifejezés
Keresés típusa
ÉS (mindegyik szó szerepel)
VAGY (bármely szó szerepel)
Keresés kategóriában
Összes kategória
Miben keressen
Név
Rövid leírás a termékről
Termék részletes tulajdonságai
Egyéb választható tulajdonságok
Termék paraméterek
Minimális ár
Ft
Maximális ár
Ft

Celine Dion parfüm – szerelem és nőiesség


Szinte nincs olyan ember a világon, aki ne ismerné Celine Dion dalait. Mindenki érzékeket és érzéseket kapcsol az énekesnőhöz, a dalaihoz, a dallamokhoz és a szöveghez, az énekesnő megjelenéséhez, a legtöbbünket történetek kötnek a dalokhoz. Romantika, szenvedély, érzékiség, vágy és beteljesülés, fájdalom és harc, öröm és megnyugvás – a szerelem és a szeretet minden érzése a dalokban van. Énekében megszólal a bölcsesség, a nőiesség, az élet kérdései és válaszai is. Dalai történetek, élettörténetek, élethelyzetek. Így talán már parfümjeinek az illatát is érezhetjük egy mély belégzéssel...


A Celine Dion parfüm 2003 óta érhető el, 2003 óta azok a hölgyek, akik Celine dalait a magukénak érzik, akik úgy érzik, hogy a dalok róluk szólnak, már az illatukban is kifejezhetik ezt. A Celine Dion parfüm viselése nem puszta rajongás az énekesnő és munkássága felé, hiszen a parfüm érzéseket, hangulatokat mond el a viselőjéről. A Celine Dion parfüm kifejez. Kifejez gondolatot, érzés, pillanatot, de életeket is. Szavakkal néha nehéz beszélni, az illatok mindig a segítségre vannak az önkifejezéshez.


Celine Dion 2003 óta tizenegy parfümöt ajándékozott a romantikus hölgyeknek, akik nőiességüket így már teljes mértékben ki tudják fejezni. A 15 illat 15 beszélő névvel is rendelkezik, amelyből már sejthetjük az illatot. Celine, Notes, Belong, Memento, Enchanting, Spring in Paris, Sensational, Sensational Moments, Chic, Spring in Provance, Simply Chic, Pure Brilliance, Signature, Sensational – Luxe Blossom, All For Love.
Ha romantikára vágyik, ha az érzékeit keresi, ha a provance-i vagy a párizsi életérzés szeretné hogy magával ragadja, ha az összetartozást keresi, a pillanatot, a tisztaságot vagy a egyszerűen a sikket, akkor válasszon a Celine Dion parfümök közül.